Contact Us: +31 (0) 33 494 24 19
Let op: Wij hebben een klantenstop en nemen geen nieuwe honden aan.
Let op: Wij hebben een klantenstop en nemen geen nieuwe honden aan.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sylvia van Elk en ik ben de trotse eigenaresse van Hondentrimsalon Oscar. Op mijn 15e jaar had ik een grote wens: de opleiding Hondentoiletteerbedrijf gaan volgen, het Middenstands-diploma halen en mijn eigen Trimsalon te gaan starten. Dit lukte in 1981 en mijn droom werd werkelijkheid! We hadden thuis een mooie, lieve Bouvier die luisterde naar de naam Oscar. Dit moest de naam worden van mijn salon!Twee belangrijke punten had ik ook hoog in het vaandel: mijn trimsalon mocht geen productie bedrijf worden en het allerbelangrijkste: de liefde voor de hond, het dier waar ik zoveel van hou. Geduld, respect en aandacht voor de trouwe viervoeter. En het afleveren van een mooie verzorgde hond geeft mij een goed gevoel. Als de hond zich dan ook nog prettig voelt met zijn verzorgde vacht en het baasje of de bazin is tevreden dan is de behandeling voor mij compleet.

 

Sylvia met haar eigen hond Oscar, waar de trimsalon naar vernoemt is bij de start van haar trimsalon in 1981.
Ook behaalde Sylvia haar vakdiploma in 1981.